Groot Springkussen Huren - springkussens zijn leuk op ieder feestje!

Op elk evenement ziet u springkussens, gewoon omdat ze zo leuk zijn voor kinderen. Wij verzorgen de levering van springkussens door heel Nederland tegen zeer gunstige tarieven. En wist u dat u al een groot springkussen huurt voor slechts €95,- per dag?

Springkussen in combinatie met een suikerspin

Deze combinatie doet het altijd goed bij de kinderen. U kunt nu voordelig een suikerspinmachine voor slechts € 50,00 per dag in combinatie met het huren van een springkussen.

Springkussen wordt ook opgezet

Bij het afleveren wordt er vergaande ondersteuning geleverd met betrekking tot het juist opzetten van het springkussen. U hoeft zich dus niet druk te maken over HOE de apparatuur te bedienen. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn en zijn per telefoon prima te bereiken.

Vervoer van de springkussens?

Tegen een voordelig tarief leveren wij de springkussens voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de springkussens ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij zeer gunstige tarieven.

Tarieven m.b.t. aflevering »

Een springkussen kopen?

Wij bieden regelmatig springkussens te koop aan. Bent u op zoek naar een springkussen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via het formulier.

© 2019 Grootspringkussenhuren.nl. Powered by Manieu.nl